پاورپوینت بررسی مراحل مختلف فرآیند كمپوت سازي و کنسروسازی
نوشته شده توسط : علی محمد
پاورپوینت-بررسی-مراحل-مختلف-فرآیند-كمپوت-سازي-و-کنسروسازی
پاورپوینت بررسی مراحل مختلف فرآیند كمپوت سازي و کنسروسازی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی:
AFFPAGECNTحجم فایل: 1963AFFPRODUCTPRICE

بخشی از متن:
مراحل تهيه كنسروماهي
به طور كلي مراحل تهيه كنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است
1 آماده سازي
2 آب نمك گذاري
3 پخت اوليه
4 قوطي كردن
5 اضافه كردن مديوم
6 هواگيري (اگزوست كردن )
7 دربندي
8 فرآيند حرارتي (اتوكلاو كردن )

آماده سازي
اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شكم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به كارخانه ارسال مي گردد ولي در بعضي از گونه ها مانند ساردين تخليه شكمي در عرشه انجام نمي شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده مي شود .
به طور كلي آماده سازي شامل مراحل زير است
1 انجماد زدايي 2 فلس گيري
3 جداكردن سر
4 تخليه شكمي 5 شستشودادن و ضدعفوني كردن با آب كلرينه

آب نمك گذاري
براي ايجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهي را براي مدت معيني در محلول غليظ آب نمك معمولي غوطه ور مي كنند . اين عمل علاوه بر ايجاد طعم ، مزاياي زير را نيز داراست
1 مانع چسبيدن ماهي به قوطي مي گردد .
2 باقيماندۀ ماده لزج را از بدن ماهي پاك مي كند .
3 ظاهر ماهي را درخشان مي كند .
اين عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .

انتخاب مواد اوليه
مواد اوليه از لحاظ رنگ ، مزه ، طعم ، حالت و ابعاد مناسب باشند و بايد ميوه هاي انتخاب كنند كه ظاهر بي عيب و كيفيتي مناسب داشته باشند . معيارهاي كيفي كه در عمليات حرارتي مهم است عطر و طعم محصول است چون عملياتي حرارتي مقداري از عطر و طعم محصول را تغيير مي دهد در بسياري از كشورها براي انتخاب مواد اوليه كنسروها استانداردهاي از قبيل اندازه و رنگ حالت فيزيكي باخت ميكروارگانسيمها و مواد خارجي مي باشند ازجمله مواد افزودني در صنعت و كنسرو و كمپوت سازي كه كاربرد زيادي دارند مي توان آب ، شكر ، نمك ، اسيدهاي عالي ، چاشني ها ، طعم دهنده ها ، رنگ ها ، بافت دهنده ها و غيره ...

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 




:: برچسب‌ها: پاورپوینت كمپوت سازي ,بررسی مراحل مختلف فرآیند کنسروسازی,كمپوت سازي ,کنسروسازی ,
:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 شهريور 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: